SpinRacing

A SpinRacing egy állóképesség fejlesztő program, melyet egy Speciális erre a célra kifejlesztett kerékpáron végezzük.

Az edzések egy edző vezénylésével történik zenére.

Tovább olvasom

Élettani hatások

 • Javítja a keringési rendszert, erősíti az érfalat.
 • Erősíti a szívet, fokozza a tüdő hatékonyságát.
 • A fokozott izzadás révén méregteleníti a szervezetet.
 • Nagymértékben javítja az állóképességet.
 • Erősíti akaratunkat, kitartásunkat.
 • Az egész testet átmozgatja.
 • Kíméli, de egyben erősíti a térd ízületeit és a térdszalagokat.
 • Oldja a mindennapos feszültséget, segít a stressz leküzdésében
 • Hatékony zsírégető, (egy óra alkalmával akár 500-700 kalóriát is elégetsz) segít a fogyásban

Mit hozz magaddal az órára?

 • Törölköző
 • Folyadék
 • Kényelmes, vastag talpú edzőcipő vagy SPD kerékpáros cipő

Hogyan épül fel egy óra?

Az órák 5-8 perces bemelegítéssel indulnak, melyet 45-50 perces edzés, végül egy 5 perces nyújtási szakasz követ.

Az óra időtartalma: 55-60 perc

InterSpin

Az edzések heti 1 alkalommal kedden 18:00-19:00-ig tartja Nagyné Uti Szabina .

A SpinRacing és az intervall edzést ötvöztük! Kifejezetten büszkék vagyunk, erre a mozgásformára, mivel egyedülálló és saját edzésforma! A váltakozó intenzitású edzésen, 5 perces blokkra bontottuk a kardió és az erősítő gyakorlatokat felváltva.

A kardió edzést a SpinRacing kerékpárokon végezzük (ezért ajánljuk, azoknak az embereknek is, akik nem szeretnek futni és nem tudnak ugrálni ízületi problémák miatt) az erősítést pedig talajon végezzük, edzésenként 4 különböző izomcsoportra. Így az edzéseken egyaránt történik nagy mértékben zsírégetés és izomfejlesztés is!

Funkcionális edzés

TRX egy funkcionális edzés, melyet az amerikai tengerészgyalogosok számára fejlesztettek ki. A TRX (Total-body Resistance eXercise) olyan eszköz, ami a saját testünk ellenállásával dolgozik, és egyszerre fejlesztjük vele az izmainkat, állóképességünket, mobilitásunkat, egyensúlyérzékünket, formálhatjuk a testünket.

Vendég fittségi szintjének és céljainak megfelelően tudjuk alakítani az edzéseket.

Az edzéseket heti 3 alakalommal tartja Kovács Roland Komlón, heti egyszer Magyarszéken.

Érdeklődj: +3630/482-9017

Versenyaerobik / Sportaerobik

A versenyaerobik a fitneszaerobik órákból ered, azok módosított mozgásanyagára épül úgynevezett nehéz elemekkel kiegészítve. A versenygyakorlat lényege: a versenyző (edző) által kiválasztott zenére készített művészi előadású, kreatív koreográfia kb. 1 perc 30 másodperces időtartamban, mely rendkívül dinamikus, magas intenzitású aerobik specifikus mozgásanyagból és nehéz elemekből áll. A versenyaerobik pontozásos sportág, ahol a versenyzők technikai tudását, a gyakorlatok kivitelezését, kreativitását, a versenyző kisugárzását értékelik. A sportág versenyzőinek a célja a teljesítmény növelésén és a fizikai erőnlét fokozásán túl a különböző versenyeken történő eredményes szereplés.

Tovább olvasom

Az első aerobik versenyt 1984-ben New Orleansban rendezték. A különböző világszervezetek (IAF - Nemzetközi Aerobik szövetség, FISAF - Professzionális Aerobik Szövetség) Világkupát 1989-től, Világbajnokságot 1990-től és Európa-bajnokságot 1994-től rendeznek sportaerobikban. A FIG (Nemzetközi Torna Szövetség) 1994-ben alkotta meg első szabálykönyvét, és ebben az évben vette fel a sportaerobikot szakágai közé. Az UEG (Európai Tornaszövetség) 1999-ben rendezte első Európa-bajnokságát. A Magyar Aerobik Szövetség (MAESZ) 1991. december 13-án alakult. A MAESZ az I. Aerobic Országos Bajnokságot 1992. március 8-án rendezte. Kialakulása óta a versenysport nagy átalakuláson ment keresztül, szinte minden kontinens kidolgozta saját versenyrendszerét és megalkotta saját szövetségét.

A versenyzőkkel heti 3 alkalommal foglalkozik Mészáros-Stranszky Nikolett egészen 7 éves kortól! Természetesen vannak olyan gyerekek is a csoportban, akiknek nem a versenyzés a célja, hanem csak a mozgás szeretete, őket is várjuk sok szeretettel!

Érdeklődj: +3670/626-7076

Ovis torna

3-6 éves korosztály számára biztosítunk játékos tornát! A torna során a mozgásfejlődés, koordinációs képesség fejlesztése, az egyensúlyérzék javítása a cél játékos feladatok során!

Az Komlói Egészségfejlesztési Irodával való együttműködésünk során a foglalkozások INGYENESEK!

A gyerekekkel heti két alkalommal(kedden és pénteken) foglalkozunk Komlón a Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskolában 16:15-től 17:15-ig!

A változás jogát fenntartjuk, érdeklődj +3670/626-7076 (Mészáros-Stranszky Nikolett)