Mészáros-Stranszky Nikolett (Niki)

KomlóFit Egyesület vezető edzője
Testneveleő-edző, aerobik és verseny aerobik edző, testépítő fitness oktartó, SpinRacing edző, ovis torna edző


7 éves korom óta a mindennapjaim közé tartozik a sport. 15 éven keresztül versenyszerűen aerobikoztam, majd az egyetemi éveim után nem csak, mint versenyző, de edzőként is tevékenykedtem. Sajnos úgy alakult az életem, hogy a versenyzésre való felkészülésre már nem tudtam elég időt tölteni, valamint a Baranya megyéből is elkerültem a főállásom miatt, ezért a versenyzést 22 éves koromban abba hagytam.

Pest megyében másod állásban foglalkoztam edzésekkel, először step aerobik edzőként folytattam a pályafutásomat, majd beleszerettem a SpinRacingbe mint edzésforma. Ahogy 2012-ben visszakerültem Baranya megyébe, azóta vállalkozóként foglalkozok a SpinRacing-gel, immár 2 edzővel együtt! Ez idő alatt a Forma Fitt SE-nél tartottam ovis tornát, valamit gyerekeknek verseny aerobikot.

Tovább olvasom

2018-ban Komlón elkezdtem foglalkozni ismét gyerekekkel, majd 2019-ben megalakult a KomlóFit Egyesület, ahol vezetőedzőként foglalkozom óvodás gyerekekkel, valamint iskolás korú gyerekeknek tartok Verseny aerobikot! Szerencsésnek tartom magam, hogy ilyen összetartó csapat tagja lehetek, ahol nemcsak gyerekekkel, de felnőtteknek egyaránt tarthatunk edzéseket!

Miért pont a gyerekek ??? Mert ez volt az én gyerekkorom és a szenvedélyem! És ezt az érzést át akarom adni a mai gyerekeknek is!

Miért a felnőttek? Talán azért, mert a véremben van a sport! Mielőtt anya lettem, a sportból mindig a maximumot akartam kihozni, versenyeken és magamból egyaránt! Talán mindig a fiúkhoz/férfiakhoz mértem magam! Most, hogy már anya vagyok azt is "megtanultam", hogy milyen nehézségeken mennek keresztül szülés után a nők és úgy érzem most már ebben is maximálisan tudok segíteni másoknak!

Mottóm:

Minden sportban két fajta ember van, az egyik valami felé, a másik pedig valami elől fut. Mint az életben, itt is vannak csúcsok és mélypontok, én gyűlölöm a mélypontokat, de ezek azok, amik a jó dolgokat értékessé teszik. És amikor mélyponton vagy, akkor kell erősnek és pozitívnak maradnod. Soha ne feledd, minden fejben dől el a testünk csak egy eszköz!

Keress bizalommal: Niki

Kovács Roland (Roli)

KomlóFit Egyesület Funkcionális edzője


A sportolás szeretete 1998 után jött, miután leszereltem a katonaságtól. Akkoriban konditerembe jártam edzeni. Eközben egy gyermekkori barátom elhívott az ő edzésükre, ahol harcművészetet (Jiu Jitsut) tanultam 9 évig. Aztán jött egy kis szünet, kipróbáltam sok mindent, de sehol nem találtam a helyem. Ekkor hallottam a Krav magáról, amit 1,5 évig gyakoroltam. Eközben már eljártam néhány Mountain bike maraton versenyre, több kevesebb sikerrel. Kellett valami, amitől jobb lehet az állóképességem. Elmentem életem első Spinning edzésére, amin meg is haltam , de maradtam, mert tetszett és ugrásszerűen megnőtt az állóképességem. Ugyanebben az edzőteremben ismerkedtem meg a TRX-el. Az első edzés utáni izomlázat leszámítva egyből beleszerettem. Ezután másfelé sodort az élet, elköltöztem Pécsről Komlóra. Itt is találtam Spinning termet, viszont a TRX hiányzott az életemből. Aztán jött egy hír, hogy indul Komlón is TRX edzés, csatlakoztam a csapathoz. Végül kaptam az alkalmon és levizsgáztam, ennek lassan 2 éve, így lettem TRX edző. Azóta Komlón egy csapattal dolgozunk heti 3 alkalommal. Magamat továbbképezve, fejlesztve törekszem arra, hogy minél több emberrel megszerettessem a sportolást, azon belül is a TRXet. A jövőben szándékomban áll új edzést indítani és természetesem a folyamatos tanulás sem maradhat el. Ha kedvet kaptál, gyere és csatlakozz a csapatunkhoz!

Roli

Szerecz-Neff Krisztina (Kriszti)

SpinRacing edző


A sport az én életemben 2013ig nem játszott olyan jelentős szerepet, bár 6 éves koromtól kezdve úsztam. 2013ban, mikor Niki elindította Komlón a SpinRacinget hosszas rábeszélés után elmentem kipróbálni. Hát szó, mi szó nem kimondottan esett jól az első edzés. Gátlásokkal tele vettem részt az első pár edzésen, majd jött a változás és elkezdtek „olvadni” a kilóim és eljutottam -35kg elvesztéséhez. Közben annyira bele szerettem ebbe a sportba, hogy 2014. októberében edzői vizsgát tettem. Azóta tartok edzéseket. 2015 januárja óta a szerda esti tekeréses izzadásokért én vagyok a felelős. Remélem van pár ember, akivel megszerettettem ezt a sportot, és lesz is még pár. Én úgy gondolom, lehetsz bármilyen, csak szeresd, amit csinálsz! Én, annak ellenére, hogy nem modell alkat vagyok, szeretem, amit csinálok, azt hiszem ez látszik is.

Remélem szimpatikus vagyok Neked, és hamarosan a Szerdai Tekerők csapatában találkozunk!

Kriszti

Nagyné Uti Szabina (Szabi)

SpinRacing edző, ovis torna oktató


2016 nyarán belecsöppentem a SpinRacing világába. Az első néhány alkalom "halál" volt, de nem adtam fel. Aztán szépen lassan belerázódtam, és lételememmé vált. Annyira beleszerettem, hogy el sem tudnám képzelni az életemet nélküle. Olyannyira az életem részévé tettem, hogy idén januárban letettem a sportoktatói vizsgát is.

Mit mondjak? IMÁDOM! Mindent megmozgat. Szálkásít, égeti a felesleget, növeli az állóképességet.

Az edzői oldalon állni, segíteni, mozgásra ösztönözni sok-sok sportolni, kikapcsolódni vágyó embert, nagyon nemes feladat.

Ha szeretnél egy igazán szuper és jókedvű csapat tagja lenni, várlak szeretettel keddenként 18 órától InterSpin edzéseimen.

Tovább olvasom

Ne feledd, sose késő elkezdeni a mozgást!

A másik terület, ahol kipróbálhatom magam, az az Ovis Torna. Óriási lehetőség és hatalmas kihívás. De szeretem a kihívásokat, mert mindig új lehetőségek felé nyitnak utat. Tanárként már 17 éve felső tagozatos gyerekekkel foglalkozom. Az ovis korosztály kibillent a komfortzónámból, és hétről hétre feltölt energiával. Jó érzés látni ennyi apró lurkót együtt mozogni, és figyelemmel kísérni személyiségük fejlődését is a sport által.

Szabi